Boligerne

Dit bæredygtige hjem med lys og luft

Boligbeskrivelse

Indretning
Trikotageparken består af 3 bygninger med i alt 121 lejeboliger. Alle lejlighederne i Trikotageparken er opført svanemærket og opvarmes med gulvvarme. Lejligheder af samme boligtype kan have forskellig BBR-arealer afhængig af placeringen i byggeriet. Du kan altid få udleveret en individuel boligplan hos udlejningsteamet. 

Boligerne i bygning B er klar til indflytning den 1. juni 2021, mens boligerne i bygning C og D forventes at være klar til indflytning i løbet af oktober 2021.

Faciliteter
Alle boliger har et depotrum i fælles kælder til opbevaring af de ting, der ikke bruges i hverdagen. Postkasser opsættes i indgangspartier i hver opgang. Renovation er placeret ved nedkørslen til P-kælderen i det sydøstlige hjørne af grunden, og ved indkørslen fra Bomhusvej.

Udearealer
Der etableres et opholdsområde med bl.a. pavillon, grill og legeredskaber, som er til fælles brug for beboerne i Trikotageparken. Etablering af dette område sker ved afslutning af byggeriet af boligerne. Træer, udearealer og andre elementer af landskabelig karakter etableres, når årstiden gør det muligt.

Altan og terrasse
Altanramme og brystning er i stålkonstruktion med balustre, og altangulv er udført med træbrædder. Udformning af, og størrelse på, altan for den enkelte lejlighed afhænger af placeringen.

De fleste stuelejligheder har en flisebelagt terrasse med plads til havemøbler, mens resten af haven er med græs. Haverne er adskilt med bøgehæk, som også plantes ud mod fællesarealerne.

 

Parkering
I Trikotageparken er det muligt at leje en parkeringsplads i P-kælder, så bilen kan stå i læ for det skiftende, danske vejr – der kan også lejes plads i terræn. Cykelstativer er placeret nemt tilgængeligt i terræn, både overdækket og i det fri.

Der tages forbehold for trykfejl og ikke målfaste tegninger. Visualiseringer er vejledende og kan dermed ikke betragtes som bindende. Bygherren forbeholder sig ret til at foretage mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.

Find din nye bolig i boligvælgeren

Adresse Bruttoareal Rum/vær. Pris Overtagelse Status

Udlejes gennem:

LokalBolig Østerbro
Mail: oesterbro@lokalbolig.dk
Tlf: 4358 2333

Bedre for miljøet – Bedre for dig

De nye lejligheder i Trikotageparken bliver opført svanemærket, hvilket betyder at du får et hjem hvor der er gjort alt for at minimere risikoen for uønskede stoffer.

En svanemærket bygning sætter krav til byggeriet i hele dets livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Det er altså ikke kun miljøpåvirkningen i brugssituationen, men hele materialets livstid, der vurderes.