Boligerne

Dit bæredygtige hjem med lys og luft

Boligbeskrivelse

Indretning
Trikotageparken består af 3 bygninger med i alt 121 lejeboliger. Alle lejlighederne i Trikotageparken er opført svanemærket og opvarmet med gulvvarme. Lejligheder af samme boligtype kan have forskellig BBR-arealer afhængig af placeringen i byggeriet. Du kan altid få udleveret en individuel boligplan hos udlejningsteamet.

Faciliteter
Alle boliger har et depotrum i fælles kælder til opbevaring af de ting, der ikke bruges i hverdagen. Postkasser er opsat i indgangspartiet i hver opgang. Renovation er placeret ved nedkørslen til P-kælderen i det sydøstlige hjørne af grunden, og ved indkørslen fra Bomhusvej.

Udearealer
Der er etableret skønne grønne områder med træer og buske som er til fælles brug for beboerne i Trikotageparken

Altan og terrasse
Altanramme og brystning er i stålkonstruktion med balustre, og altangulv er udført med træbrædder. Udformning af, og størrelse på, altan for den enkelte lejlighed afhænger af placeringen.

De fleste stuelejligheder har en flisebelagt terrasse med plads til havemøbler, mens resten af haven er med græs. Haverne er adskilt med bøgehæk, som også plantes ud mod fællesarealerne.

 

Parkering
I Trikotageparken er det muligt at leje en parkeringsplads i P-kælder, så bilen kan stå i læ for det skiftende, danske vejr – der kan også lejes plads i terræn. Cykelstativer er placeret nemt tilgængeligt i terræn, både overdækket og i det fri.

Der tages forbehold for trykfejl og ikke målfaste tegninger. Visualiseringer er vejledende og kan dermed ikke betragtes som bindende. Bygherren forbeholder sig ret til at foretage mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.

Udlejes gennem:

Kvadrat Bolig
Mail: mail@kvadratbolig.dk
Tlf: 33 11 40 20

Bedre for miljøet – Bedre for dig

De nye lejligheder i Trikotageparken er opført svanemærket, hvilket betyder at du får et hjem hvor der er gjort alt for at minimere risikoen for uønskede stoffer.

En svanemærket bygning sætter krav til byggeriet i hele dets livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. Det er altså ikke kun miljøpåvirkningen i brugssituationen, men hele materialets livstid, der vurderes.