Området

Rundt på Østerbro

Mulighederne er lige rundt om hjørnet

I en travl hverdag er det ofte de små ting, der gør dagen nemmere. Med en lejlighed i Trikotageparken er det, du behøver aldrig længere væk end en kort cykeltur fra hoveddøren.

De fleste kender udfordringen med at mangle ingredienser til aftensmaden, men fra Trikotageparken har du et større udvalg af indkøbsmuligheder tæt på. Blot 300 meter fra lejlighederne ligger Netto, så du kan hurtigt få klaret de daglige indkøb. Skal du handle ind til den helt store middag, så kan du også tage cyklen en kort tur ned til Meny og Føtex.

Har du børn, så bliver den daglige logistik enkel. Både skole, lilleskole, privatskole og international skole ligger i gåafstand fra lejlighederne, så du trygt kan sende børnene afsted efter morgenmaden.

Om du er morgenmenneske eller til aftenture, er området omkring Trikotageparken oplagt til en frisk løbetur i naturskønne omgivelser. Du kan også gå på opdagelse med børnene i Ryparken, hvor parkens idrætsanlæg har aktivitetstilbud for hele familien. Prøv kræfter med tennis, badminton, fægtning eller crossfit, og bliv en del af fællesskabet.

Fra Trikotageparken har du let adgang til transport både ind og ud af centrum. Med en kilometer til Ryparken Station fanger du let S-toget til Nørreport, og har du bil når du Lyngbyvejen enkelt og hurtigt. Du kan også tage cyklen og nå både caféliv ved Øresund, leg i Fælledparken og shopping på Strøget inden for fem kilometer.